Pokreće Blogger.

nedjelja, 23. ožujka 2014.

Brz i ukusan rucak

by Anonimno  |  at  13:02

 
 
S A S T O J C I
 
  • Pileci file................... 300 gr
  • Brasno.....................  100gr
  • Margarin..................    50gr
  • So
  • Biber
  • Vegeta
  • Vrhnje za kuhanje (Zacini i vrhnje se dodaju po potrebi u zavisnosti od ukusa i zeljene gustine sosa)
 
P R I P R E M A
 
       Pileci file rasjeci na pola pa istuci cekicem na dasci, posoliti s obje strane i prziti na tavi da porumeni sa obje strane.U drugu tavu rastopiti margarin pa pomalo stalno mijesajuci dosipati brasno i zaliti vrhnjem za kuhanje do zeljene gustoce.Ugotov sos dodati vec przeni file sjediniti sa sosom i sluziti toplo.

0 komentari:

Proudly Powered by Blogger.