Pokreće Blogger.

utorak, 25. ožujka 2014.

Domaci cevapi

by Nature  |  at  08:44

http://kaportal.ba/wp-content/uploads/2014/03/cevapi.jpg


SASTOJCI:

za 4 do 5 porcija

cevapi gotovi   1 kg
luk crveni         4 srednje glavice
so
biber
junece kosti ili govedja kocka
lepine

P R I P R E M A

U dubljoj posudi skuhati govedje kosti ili 2 kocke za supu.
Luk crveni rasjeci na pola i isjeci na tanko.
U rostilj tavi ili pica elektricnoj tepsiji prziti cevape dok ne dobiju rumenu boju sa svih strana.Lepine rasjeci na pola umociti u pripremljeni poljev i staviti sa cevapima da se zapeku vodeci racuna da ne zalijepe za tavu.Kada su gotove poredati na lepinu cevape staviti zeljenu kolicinu luka , pobiberiti i sluziti dok je toplo.

0 komentari:

Proudly Powered by Blogger.