JAGNJETINA S POVRĆEM
POTREBNO JE
800 g jagnjetine od buta, 50 g pančete, 150 g crnog luka, 2 paradajza, 3 kašike ulja, kašika „začina C“, 700 g graška,
100 g šargarepe, 150 g krompira, 2 čena belog luka, 100 ml paradajz soka, malo seckanog peršuna
PRIPREMA
Jagnjetinu i pančetu isecite na kocke, luk sitno iseckajte, a paradajz
oljuštite, očistite ga od semenki i takođe isecite na kocke. Janjetinu
pržite na zagrejanom ulju, dodajte pančetu, luk, paradajz i začin C.
Dinstajte na tihoj vatri oko 35 minuta, uz povremeno podlivanje vodom.
Dodajte grašak, šargarepu, krompir isečen na kockice i propasiran čen
belog luka. Dodajte vode da sve prekrije i kuvajte dok grašak ne omekša.
Na kraju umešajte usitnjen paradajz i seckani peršun.
Pokreće Blogger.
subota, 29. ožujka 2014.
Jagnjetina sa povrcem
by Nature |  at 07:19
Popular Posts
Proudly Powered by Blogger.
0 komentari: