Pokreće Blogger.

subota, 29. ožujka 2014.

Kroasani sa cokoladom

by Nature  |  at  07:15



KROASANI SA ČOKOLADOM
 
POTREBNO JE
1 jaje, ½ pakovanja lisnatog testa, 2/3 šolje iseckane čokolade
 
PRIPREMA
Rernu zagrejte na 180 stepeni, a testo ostavite da se otopi. Jaje pomešajte sa jednom kašikom vode, i dobro ulupajte viljuškom. Testo razvucite oklagijom u kvadrat od oko 40 cm. Taj kvadrat presecite na 4 dela, pa od svakog dela napravite po 4 trougla. U centar svakog trougla stavite po malo iseckane čokolade, pa ulorajte u kiflice. Ređajte ih na podmašćen pleh, pa svaku kiflicu premažite umućenim jajetom. Pecite 20-25 minuta, dod ne poprime lepu zlatnobraon boju.

0 komentari:

Proudly Powered by Blogger.