PILETINA SA BROKOLIJEM NA KINESKI NAČIN
POTREBNO JE
2 kašike soja sosa, 2 kašike pirinčanog sirćeta, 1 kašika ulja od
susama, 2 kašike sosa od ostriga, 1 kašika kukuruznog brašna, 2 kašike
biljnog ulja, 300 grama pilećeg belog mesa, 3 kašike mlevenog đumbira, 2
čena belog luka, 2 mlada luka, 1 brokoli isečen na cvetove, kuvani beli
pirinač.
PRIPREMA
Pomešajte soja sos, sirće, kukuruzno brašno, sos od ostriga i ulje od
susama. U vok ili veliki tiganj, zagrejte biljno ulje, dodajte piletinu i
pržite oko 10 minuta. Potom dodajte đumbir, beli luk, mladi luk i
brokoli i to sve mešajte oko 3 minuta. Dodajte 50 ml vode, soja sos i
kuvajte oko minuta, dok se ne zgusne. Servirajte sa toplim pirinčem.
Pokreće Blogger.
petak, 28. ožujka 2014.
Piletina sa brokulama na kineski nacin
by Nature |  at 03:50
Popular Posts
Proudly Powered by Blogger.
0 komentari: