Pokreće Blogger.

srijeda, 26. ožujka 2014.

Topli sendvic

by Nature  |  at  09:14


POTREBNO JE
 
250 grama mekanog sira, 6 kašika majoneza, 2 kašičice peršuna, pola kašičice ulja, 2 mlada luka, 8 kriški šunke, 8 parčića tost hleba, 1 zelena jabuka, so i biber.
 
PRPREMA
 
U činiji, pomešajte sir, peršun, ulje, mladi luk i biber. Zagrejte tiganj na srednjoj temperaturi. Na jednom parčetu hleba ređajte dva parčeta šunke, krišku jabuke, dodajte smesu sa sirom i prekrijte  parčetom hleba koje ćete potom namazati kašičicom majoneza. Na tignanj stavite sendvič da se prži i to prvo stranu na kojoj ste namazali majonez. Blago pritisnite i posle 45 sekundi, namažite gornju stranu sendviča majonezom i okrenite. Posle 30 sekundi sklonite sendvič sa vatre, stavite ga na tanji i presecite na pola. Ponovite isto sa ostatkom hleba.


0 komentari:

Proudly Powered by Blogger.