POTREBNO JE
250 grama mekanog sira, 6 kašika majoneza, 2 kašičice peršuna, pola
kašičice ulja, 2 mlada luka, 8 kriški šunke, 8 parčića tost hleba, 1
zelena jabuka, so i biber.
PRPREMA
U činiji, pomešajte sir, peršun, ulje, mladi luk i biber. Zagrejte
tiganj na srednjoj temperaturi. Na jednom parčetu hleba ređajte dva
parčeta šunke, krišku jabuke, dodajte smesu sa sirom i prekrijte
parčetom hleba koje ćete potom namazati kašičicom majoneza. Na tignanj
stavite sendvič da se prži i to prvo stranu na kojoj ste namazali
majonez. Blago pritisnite i posle 45 sekundi, namažite gornju stranu
sendviča majonezom i okrenite. Posle 30 sekundi sklonite sendvič sa
vatre, stavite ga na tanji i presecite na pola. Ponovite isto sa
ostatkom hleba.
Pokreće Blogger.
srijeda, 26. ožujka 2014.
Topli sendvic
by Nature |  at 09:14
Popular Posts
Proudly Powered by Blogger.
0 komentari: