Pokreće Blogger.

ponedjeljak, 7. travnja 2014.

Riba u sosu od povrca

by Unknown  |  at  23:04




POTREBNO JE
400 g fileta oslića ili bilo koje druge ribe, 2 kašike maslinovog ulja, 2 šargarepe, koren peršuna, crni luk, koren celera, 2 paradajza, 1-2 feferone, paprika, so, biber, peršunov list, supa od povrća.

PRIPREMA
Na ulju propržite sitno seckani luk. Dodajte iseckano povrće, feferone i zalijte sa malo supe od povrća, tako da povrće bude pokriveno, posolite i kuvajte dok povrće ne omekša. Dodajte ribu i nastavite da kuvate još oko 15 minuta na laganoj vatri. Dodajte biber i začinite po ukusu. Ako je sos pregust dodajte još malo supe. Gotovo jelo pospite peršunovim listom. Poslužite uz krompir pire ili testeninu.

0 komentari:

Proudly Powered by Blogger.