
POTREBNO JE:
1 kg krompira, 250 g margarina, 250 g šećera u prahu, 2 vanilin šećera,
10 piškota, 250 g mlevenih lešnika, 150 g čokolade za kuvanje, 1-2
kašike ruma, 1 kesica šlaga.
PRIPREMA:
Krumpir skuvajte, pa izgnječite i napravite pire. Ostavite da se ohladi,
ali ne do kraja. U međuvremenu umutite penasto margarin sa šećerom.
Piškote sameljite, čokoladu izrendajte. U krompir umešajte umućeni
margarin sa šećerom i dodajte mlevene piškote i rum. Masu podelite na
dva dela. U jedan deo dodajte mlevene lešnike, a u drugi rendanu
čokoladu. U kalup za torte rastanjite prvo čokoladni deo, zatim deo sa
lešnicima i odozgo šlag. Pospite rendanom čokoladom.
Proudly Powered by Blogger.
0 komentari: